;
Virtueel geheugen
 
(Dit gedeelte van de website wordt pas in de loop van 201? ingevuld)

Waarom?

Een lijstje met favoriete websites is erg handig, maar vroeg of laat wordt het bijhouden ervan ondoenlijk. Hoe heette die site ook al weer die je eens per jaar nodig hebt? Of stond de favoriet ervoor op een andere computer? Een link die vroeger zo handig was blijkt het nu niet meer te doen. En als een ander een vraag stelt, dan levert het antwoord ik stuur wel een paar links meer werk op dan je zou willen.

Wat?

Het virtueel geheugen moet dat probleem oplossen, althans voor mij. Hier komen de favorieten in hun context te staan. De collectie is op verschillende manieren te doorzoeken, ook door jou. De website geeft een seintje als een favoriet verwijst naar een webpagina die niet meer bestaat. En in plaats van een stel links door te sturen, stuur ik in het vervolg een link naar een plaats in mijn virtual geheugen.

Wanneer?

De software achter deze website biedt nu nog niet alle mogelijkheden die nodig zijn voor een virtueel geheugen. Voor 201? staat een nieuwe versie op de rol die wel de gewenste functionaliteit heeft.

Virtueel geheugen